Debuut ETU junior cup in Holten vandaag??
Vanochtend om 7 uur ging de wekker en ben ik me rustig gaan klaar maken voor vandaag.

Kwart over 9 was ik al bij de tweede wisselzone en had het geluk dat ik al naar binnen mocht om mijn schoenen klaar te zetten.

Vervolgens met de auto naar wisselzone 1 gegaan, waar tevens ook de start was Hahah

Toen ik samen met Kim door de grote chaos heen was bij de check-in van het fietsen opzoek gegaan naar mijn plek. Daar eenmaal aangekomen bleek het dus dat iedereen zoveel ruimte nam dat ik geen plek meer had voor mijn spullen dus na een hoop gemopper was dit geregeld.

Snel daarna even in gelopen en mijn wetsuit aan gedaan. Om half 12 klonk het startsein voor de 750 m. Na een paar keer bijna geplet te zijn weg kunnen komen aan de voeten van een ander. De rest goed kunnen door zwemmen en was het zeker geen slecht zwem onderdeel voor mij. Vervolgens kwam de wissel… Oke wissel voor mijn doende met een wetsuit, miste helaas net de aansluiting met een paar andere. Wel met een Spanjaard en een Canadees op de fiets gestapt maar die gingen me te langzaam dus daar bij weggereden. Halverwege het aanloopstuk ingehaald door een groepje en daar bij aangesloten. En toen kwam het leuke stuk: de holterberg? flink op de pedalen en gas erop om boven te komen. Bovenaan hadden we met het groepje er 1 gelost en zijn we verder met z’n drieën gereden. In de tweede ronde kwam Sam nog naar ons toe gefietst en met zijn vieren tot wisselzone 2 gereden.

Bij mijn plek aan gekomen weer fietsen moeten verplaatsen om mijne op te kunnen hangen…

Vervolgens loop schoenen aan en gaan met die banaan.

Merkte toch wel dat na twee keer de holterberg de benen het wel zwaar hadden. Even goed in een flink tempo door kunnen lopen. Met de gene voor me in zicht niet meer de versnelling kunnen vinden om er voorbij te gaan.

Eindresultaat: 1.12.37 en een 41e plek??

Zeker niet ontevreden over mijn eerste internationale wedstrijd en smaakt naar meer?

Over twee weken NK Rotterdam, eens kijken wat we daar neer kunnen zetten??

Ik wil iedereen bedanken voor de leuke en gezellige dagen!!?